Home » Operational Lease

Operational Lease

Operationele lease is een veel voorkomende leasevorm. Het voordeel van operatione lease is de totale berekening van de autokosten. Bij Full-operational lease zijn de kosten voor reparatie, onderhouden, banden en wegenbelasting inbegrepen. Daarnaast hoeft er geen investering voor de auto te worden gedaan. Het is ook mogelijk om een winterbandenplan en tankpas aan het contract toe te voegen.

 

Wat bieden we aan? Bij EverCare lease kunt u alle merken en modellen leasen, en zowel bedrijf als personenauto's. Daarnaast worden veel auto's via de dealer geleverd waar u zelf een goed gevoel bij heeft. Ook na het ophalen van de auto mag u het onderhoud daar uitbesteden.

 

Regelmatig hebben wij ook actieauto's die extra scherp geprijsd zijn. Neem voor de actuele voorraad en actiemodellen contact met ons op.

 

Wilt u een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, en geef duidelijk aan om welk merk en type auto het gaat. U heeft ook de mogelijkheid om een een configuratie van de auto mee te sturen.